Yazıkent Kapalı Pazaryerinin açılışını yaptık

İlçemiz Yazıkent Mahallesinde yapmış olduğumuz Yazıkent Kapalı Pazaryerini düzenlenen açılış töreniyle Yazıkent halkının hizmetine sunduk. Açılışa, CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr. M.Lütfi BAYDAR, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet SAATÇI, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu ÖZTÜRK, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA,CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Bozdoğan Belediye Meclis Üyeleri, CHP Aydın Milletvekili Adayı Tayfun TALİPOĞLU, Mahalle Muhtarları, Yazıkent Mahallesi ve çevre mahallelerdeki çok sayıda vatandaşımız katıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı marşlarıyla açılışa renk kattı.

03 Nisan 2015, 17:40 'de eklenmiştir. 1488 defa okundu.

Şehit Polis Memurlarımızı Unutmadık

BOZDOĞAN BELEDİYESİ İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞ SINAV SONUÇ İLANI