Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle andık

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 76. yıl dönümünde törenlerle saygı, sevgi ve özlemle andık. İlçemiz Hükümet Konağı önünde düzenlenen ilk törende İlçemiz Kaymakamı Hasan Hüseyin ERYİĞİT, Garnizon Komutanı J.Kd. Bçvş. Recep ASLAN, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunun ardından İstilal Marşımız söylendi. Ardından gönderdeki bayrak yarıya indirildi. İkinci tören saat 09.30 da Belediye Kültür sitesinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Merkez Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Ebubekir YILDIRIM yaptı. Şiir ve Resim dallarında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçemiz Kaymakamı Hasan Hüseyin ERYİĞİT, Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş. Recep ARSLAN, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından verildi. Ardından Merkez Ortaokulu Müzik Öğretmeni Celal Emre SEMİZ yönetimindeki öğrencilerin oratoryo gösterisi ve slayt gösterisi sergilendi.

10 Kasım 2014, 14:56 'de eklenmiştir. 1586 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı