Yazıkent Mahallesinde Kapalı Pazar yeri yapım çalışmaları devam ediyor

İlçemiz Yazıkent Mahallesinde kapalı pazaryeri yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yazıkent Mahallesinde kullanılmakta olan pazaryerinde yapılan inceleme sonucunda; Pazaryeri zeminin bozuk olduğu, pazaryerini çevreleyen ve etrafındaki yolları tutan duvarların askıda kalmasından dolayı yıkılma, çökme tehlikesinin olduğu, ayrıca pazarcı esnaflarımızın çadırlarını bağlamak için gelişi güzel direklerin montajının yapıldığı tespit edildi. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından âtıl halde kalan, pazarcı esnafımızın yayındığı yerin etrafı komple yüksekliği 4,5 mt.yi bulan perde beton imalatları yapıldı. Yazıkent halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda pazarcı esnafının yayındığı alanda yine atıl durumda bulunan demir direkler sökülerek, 2800 m2 kapalı alan olarak çağımıza uygun modern bir pazaryeri Bozdoğan Belediyesi teknik personellerince projesi hazırlandı. Yaklaşık 200.000,00 TL. Maliyetinde olan proje için Bozdoğan Belediyesi kendi imkânları doğrultusunda kendi öz kaynaklarıyla Yazıkent Mahallesi Kapalı pazaryeri, cemiyet yeri ve otopark olarak kullanılacak olan alanda planlama çalışmalarına başlandı.

08 Ekim 2014, 15:01 'de eklenmiştir. 3343 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı