Alamut 10. Madran Baba Şenliği Düzenlendi

Bozdoğan Belediyesi Alamut 10. Madran Baba Şenlikleri 16 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30 da ilçemiz Alamut Mahallesinde düzenlendi. Şenliğe Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, İlçe Garnizon Komutanı J.Ütğm. Nurettin ÖZMEN, CHP İlçe Başkanı Hikmet SAATÇI başta olmak üzere birçok davetli katıldı. Şenlikte ilk olarak ses sanatçıları Sibel YIKILMAZ ve Ömür KULOĞLU sahne alırken ardından TBMM 24. dönem CHP Muğla Milletvekili, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga ÇANDAR sahne aldı. 16 Ağustos Cumartesi günü Tolga ÇANDAR’ın doğum günü olması nedeniyle kendisine küçük bir sürpriz yapıldı ve program öncesi pasta kesilerek doğum günü kutlandı. Şenlikte yoğun ilgiyle karşılanan Tolga ÇANDAR söylediği türkülerle davetlilere güzel bir gece yaşattı.

19 Ağustos 2014, 17:09 'de eklenmiştir. 1693 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor