Kızılay ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi

Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Belediyemizin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kan ve Kök hücre bağışı kampanyasına değerli Bozdoğan halkımız duyarsız kalmadı.

Örmepınar Mahallemizde ikamet eden Gülsevim Karaoğlan isimli vatandaşımız için 7 Temmuz Salı günü Bozdoğan Belediyesi hizmet binası önünde Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Belediyemizin ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde düzenlen kan bağışı kampanyasına çok sayıda Bozdoğanlı vatandaşımız destek verdi.
Gülsevim Karaoğlan; kendisi için düzenlenen kan ve kök hücre bağışı kampanyasının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etmek üzere Belediyemizi ziyaret ederek Kızılay ekibine ve Belediye ekiplerimize teşekkür etti.

08 Temmuz 2020, 14:09 'de eklenmiştir. 294 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık