Sağlığınız İçin Maskeleriniz Bizden

Koronavirüs hastalığı ile mücadelede en önemli ihtiyaçlardan bir tanesi olan maske için Bozdoğan Belediyesi olarak, Bozdoğan Halk Eğitim Merkezi ile Bozdoğan İsmet Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin makine desteğiyle maske üretimine başlandı. Toplum olarak maskeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı ve etkin bir şekilde karşılamak üzere başlattığımız cerrahi maske üretimine gönüllü vatandaşlarımızın katkılarıyla sürdürülüyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ "Bu üretim sürecinde canla başla çalışarak bizlere katkı sağlayan gönüllü vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu zor günleri birlikte atlatacağız, güzel günlere birlikte ulaşacağız" dedi.

27 Nisan 2020, 11:13 'de eklenmiştir. 125 defa okundu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun Başvuru Çağrı İlanı

İlçemizde 23 Nisan Coşkusu Böyle Yaşandı