Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Andık

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 105. yıl dönümünde şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve saygıyla andık.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 105. yıl dönümü nedeniyle ilçemiz Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Törene ilçemiz Kaymakamı Yasin ARDIÇ, Belediye Başkanı Ufuk ALTINTAŞ, Cumhuriyet Savcısı Ali Ozan SOYDAN, İlçe Emniyet Amiri V. Komiser Yavuz SARI ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Salih DEVRİM katıldı. İlçe Kaymakamı Yasin ARDIÇ ve Belediye Başkanı Ufuk ALTINTAŞ tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk konulması ile başlayan törende, aziz şehitlerimiz için 1 dk'lık saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı eşliğinde göndere bayrağımız çekildi.
Dünya genelinde yaygınlaşan ve tüm insanların sağlığını tehdit eden Koronavirüs hastalığı nedeniyle, alınan sağlık tedbirlerinden dolayı çelenk sunumunun ardından tören sona erdi.

18 Mart 2020, 18:16 'de eklenmiştir. 498 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık