Başkanımız Bayan Çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

Belediye Başkanımız Bayan Çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü Kutladı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ, Belediyemizde çalışan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. İlk olarak Belediye hizmet binasında çalışan bayan personellerle bir araya gelen başkanımız, sohbet ortamında bayan çalışma arkadaşlarımızla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Sohbetin ardından bayan çalışanlarımıza karanfil hediye etti.
Ardından Belediyemize ait Madran Memba Suyu İşletmesine ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ, fabrikada çalışan bayan çalışanlarımızla bir araya geldi. Yine sohbet ortamında bayan çalışma arkadaşlarımızla sohbet ederek sorunları dinledi. Görüşmenin ardından fabrikada çalışan bayan çalışanlarımızada karanfil hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Belediye Başkanımız Sayın Ufuk ALTINTAŞ; "Belediyemizde bizlerle birlikte halkımıza hizmet için çalışan bayan çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere, tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutluyor, sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

07 Mart 2020, 23:44 'de eklenmiştir. 284 defa okundu.

Kızılay ile birlikte Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi

Güzel ilçemiz BOZDOĞAN'a hayırlı olsun