Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

Cumhuriyetimizin kurululuşunun 96. yıl dönümü ilçemizde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kutlama programı çerçevesinde 28 Ekim 2019 günü Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. 29 Ekim 2019 günü Bozdoğan Kaymakamlık makamında ilçe protokolünün katılımıyla Tebrikat töreni düzenlendi. Ardından Bozdoğan ilçe stadyumuna geçilerek 29 Ekim Kutlamalarına devam edildi.
Kutlama programına Bozdoğan Kaymakamı Yasin ARDIÇ, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk ALTINTAŞ, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Ali Ozan SOYDAN, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Salih DEVRİM, İlçe Emniyet Amiri Eşref ACAR, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Bozdoğan halkı katıldı.

30 Ekim 2019, 10:39 'de eklenmiştir. 639 defa okundu.

2019 Yılı Denetim Komisyonu Raporu

Yeni Çöp Konteynerlerimizi Teslim Aldık