Madran Memba Suyu İşletmesi bayileriyle toplantı düzenledi

1973 yılından bugüne “Madran” suyunun kalitesini ve lezzetini tüketicilere sunmaya devam eden, Bozdoğan Belediyesi Madran Memba Suyu İşletmesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’ nin bir çok ilinde ürünlerinin satışını yapan bayileriyle değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN açılış konuşmasını yaparak, tüketiciye daha sağlıklı ve daha iyi hizmet verebilmek ve satışların artmasını sağlamak için bayilerden gelen önerileri değerlendirdi.

Bozdoğan Belediyesi Madran Memba Suyu İşletmesi, “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında ki Yönetmelik” e uyumlu kalite kontrol uygulamalarıyla MADRAN suyunu, adını aldığı dağdan tüketicilerin beğenisine sunmaya devam edeceğini, bayi sayısının artması için gereken çalışmaları yapacağını belirterek, bayilerin istek ve önerilerine yer verildi.

Toplantının ardından, işletmenin kuruluşunun 41.yılı adına hazırlanan pasta kesilerek yıldönümü kutlaması yapıldı.

29 Mayıs 2014, 17:13 'de eklenmiştir. 2195 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik