Bozdoğan 15. Deve Güreşi Festivalini Gerçekleştirdik

Bozdoğan 15. Deve Güreşi Festivali Gerçekleştirildi

Bozdoğan Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Deve Güreşi Festivaline 180 pehlivan deve katıldı. Festivale Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Kaymakamı Adem CAN, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Yüsran Erden, eski CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Nazilli ilçe Başkanı Serkan Sevim, ilçe yönetimiyle birlikte İYİ Parti Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Algan, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer, CHP Yenipazar Kadın Kolları Başkanı Sergül Duransoy ile Büyükşehir Belediyesi ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN “ Festivalimize uzaktan ve yakından katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, festivalimizi güreş sahasında, ekranları başında izleyen tüm güreş severlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

24 Şubat 2019, 18:40 'de eklenmiştir. 143 defa okundu.

Başkan Apaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Belediye Meclis Üyelerine Plaket Takdim Edildi