Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Bozdoğan Belediyesi tarafından ilçemizin ihtiyaç görülen bölgelerinde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. İlçemizin Pınarlı Merkez, Dikmen mevkii ve Ziyaretli Musalar mevkii olmak üzere bu bölgelerde toplam 12 bin m² parke taşı döşeme çalışması yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN "Her zaman olduğu olduğu gibi yine vatandaşlarımızın taleplerine sessiz kalmadık. Mahallelerimizin sorunlarını tek tek çözmeye devam ediyoruz. Pınarlı mahallemizde yıllardır devam eden bir sorunu daha çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde evlerine ve bahçelerine ulaşım sağlayabilmeleri için ihtiyaç görülen bölgelerde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

26 Kasım 2018, 09:58 'de eklenmiştir. 71 defa okundu.

Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Altıntaş Mahallesine Modern Sosyal Tesis