Engelleri birlikte aşacağız

İlçemiz Yazıkent Mahallesi Kızılcakır Mevkii’nde ikamet eden engelli çocuklarımızın okullarına gidebilmeleri için kullandıkları yolun bozuk olması ve bölgeye araç girememesi nedeniyle yaşanan sorunun çözüme kavuşturulması için Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Bozdoğan Belediyesi'nin ortaklaşa başlattıkları çalışmayla sorun çözüme kavuşturuldu. Yaklaşık 300 metre mesafedeki yolda yol genişletme, dolgu ve asfaltlama çalışması yapılarak engelli çocuklarımızın evlerinin önünden arabaya ve tekerlekli sandalyelerine binerek okullarına daha rahat bir şekilde gidebilmeleri sağlandı. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Apaydın "Bir babanın engelli oğlu için ettiği talebe sessiz kalamazdık. Vatandaşlarımız burada büyük bir mağduriyet yaşıyordu. Çocuklarını okula ve başka yerlere götürmek için sırtında taşıyan aileleri duyunca yüreğimiz burkuldu. Yol her zaman yapılacak bir hizmet. Önemli olan mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek" dedi.

15 Kasım 2018, 17:23 'de eklenmiştir. 94 defa okundu.

Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Altıntaş Mahallesine Modern Sosyal Tesis