İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Bozdoğan Belediyesi İmar Barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. İlçemiz Yazıkent mahallesinde yapılan bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, Belediye meclis üyeleri İsmail KAYA, A. Yaşar ELALMIŞ, Mükremin SEMERCİOĞLU, Belediye İmar Müdürü Musa AYDIN, Yazıkent mahalle muhtarı Rıza BAYRAKTAR ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Başkan APAYDIN toplantıda, imar barışı hakkında vatandaşlara bilgi verirken, imar barışının vatandaşlarımız için büyük fırsat olduğunu kendi arazisi, maliye arazisi veya belediye arazisi üzerine inşa edilen ruhsatsız yapıların ruhsatlandırılması için önemli bir konu olduğunu belirtti. Yapılan bilgilendirme konuşmasının ardından vatandaşların soruları cevaplandı. Toplantı sonunda vatandaşlara “İmar Barışı” ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

02 Ekim 2018, 09:59 'de eklenmiştir. 237 defa okundu.

Engelleri birlikte aşacağız

Atamızı saygı ve özlemle andık