Sel felaketi sonrası yaralar sarılıyor

Akseki, Konaklı, Olukbaşı, Kızılca, Dutağaç, Seki ve Karaahmetler Mahallelerinde etkili olan yağış sonrası meydana gelen sel felaketinden etkilenen bölgelerde Bozdoğan Belediyesi tarafından başlatılan bakım-onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sel felaketi sonrasında mahalle yollarında, dağ yollarında Belediyeye ait iş makineleri ve ekipleriyle başlattılan yoğun çalışmayla yaralar sarılıyor. Sel felaketi sonrası yağışın etkili olduğu mahalleleri ziyaret ederek inceleme yapan Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN " Akseki mahallesi alan, damönü, çulha, hoyraz, piryeri ve çeşme önü mevkii, Konaklı mahallesi inkaya mevkii, Olukbaşı mahallesi merkez ve yayladere mevkiinde bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Şimdi ekiplerimiz Kızılca mahallesi kızılca-seki yolu arası, saraçlar-seki mahallesi arasında, Dutağaç mahallesi ile Yeşilyenice yolunda, Karaahmetler ören yolu ve gedik altı mevkiilerinde de çalışmalarını sürdürmektedir. Daha önce olduğu gibi bugün de halkımızın yanında olduk, bu gibi felaketlere ve tüm sorunlara karşı her zaman halkmızın yanında olmaya da devam edeceğiz." dedi.

28 Haziran 2018, 16:21 'de eklenmiştir. 91 defa okundu.

Bozdoğan Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdik

Bozdoğan Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor