Önder APAYDIN Sosyal Tesislerinin Açılışı Yapıldı

Bozdoğan Belediyesi tarafından Eymir mahallesinde yapımı tamamlanan Önder APAYDIN Sosyal Tesisleri’nin açılışı gerçekleştirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, İlçe Kaymakamı Murat AKYÜZ, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Eymir mahalle halkının katılımıyla yapılan açılışın ardından Apaydın ailesi tarafından her yıl düzenlenen Keşkek hayrı, yeni sosyal tesiste yapılarak açılışa katılan misafirlere ikram edildi. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN'ın abisi Önder APAYDIN tarafından Bozdoğan Belediyesine bağışlanan tam donanımlı Ambulansın anahtar teslimi gerçekleştirildi. Ardından ilçe halkına daha hızlı hizmet vermek amacıyla Bozdoğan Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen kamyonetin teslimi gerçekleştirildi. Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın yaptığı konuşmasında "açılışımıza ve ailecek düzenlediğimiz keşkek hayrımıza katılan tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

24 Şubat 2018, 16:24 'de eklenmiştir. 783 defa okundu.

Parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor

Altıntaş Mahallesine Modern Sosyal Tesis