Başkan Apaydın Askere Gidecek Gençleri Unutmadı

Bozdoğan Belediyesi tarafından Belediye Yeni düğün salonunda, vatani görevini yapacak olan 1998/1 tertip askerlerimiz için asker eğlencesi düzenlendi. Eğlenceye katılan askerlerimiz aileleri ile birlikte  doyasıya eğlendi.

Düzenlenen etkinlikte askere gidecek olan gençleri yalnız bırakmayan Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN, birlikte pasta keserek zeybek oynadı. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren başkan Apaydın, yaptığı konuşmasında "Öncelikle bütün asker ailelerini bu aslan parçalarını yetiştirdikleri için kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah her zaman olduğu gibi bu aslan parçaları sayesinde hem memleketimiz dimdik ayakta duracak,  hem de bizler yatağımızda rahatça uyuyacağız. İnşallah teskerelerinde de beraber olacağız. Allah hiç birinin acısını bizlere göstermesin. Şu anda da memleketimiz için gerek sınır dışında Suriye'de gerek sınırlarımız içinde teröristlerle mücadele eden bütün ordumuza, ordumuz mensuplarına Allah her zaman muzaffer eylesin, Allah yardımcıları olsun. Bizler Türk milleti olarak en çok güvendiğimiz, en çok gurur duyduğumuz her zaman Peygamber Ocağı dediğimiz ordumuz olmuştur. Her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Zamanında bu görevleri bizler yaptık, şimdi bu görev bu gençlerimizde evlatlarımızda. İnşallah teskerelerinde de hep beraber oluruz. Allah bekleyenlere sabır, arkadaşlarımıza da güç kuvvet versin. Hepsine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

30 Ocak 2018, 10:42 'de eklenmiştir. 511 defa okundu.

Kamışlar Mahallesi Sosyal Tesisinin Açılışı Yapıldı

Bozdoğan Belediyesi'nden Arapapıştı Kanyonuna Gezi