Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Geleneksel olarak her yıl Ramazan ayının son haftasında Bozdoğan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği, bu yıl da 23 Haziran 2017 Cuma günü yoğun bir katılımla düzenlendi. İftar yemeğine İlçe Garnizon Komutanı J.Ütgm. Yaşar GÖRMEZ, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Belediye meclis üyeleri, resmi kurumların daire amirleri, mahalle muhtarları, Belediye personeli ve aileleri katıldı. Yemeğin ardından Bozdoğan’ın doğal lezzeti kar helvası ikram edildi.

Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN “İftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran daire amirlerimize, belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza, belediyemiz personeli ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

23 Haziran 2017, 22:06 'de eklenmiştir. 330 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı