Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

İlçemiz Alamut Mahallesinde Bozdoğan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Pazar yeri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU ve birçok davetlinin katılımıyla hizmete açıldı. Vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerini de yapabilecekleri şekilde dizayn edilen kapalı Pazar yeri Alamut halkının hizmetine sunuldu. 900 m² kapalı alana sahip pazar yeri, 15 m²’lik alana sahip 3 adet dükkan, 110 m² alana sahip Sağlık evinin içinde bulunduğu proje ile vatandaşlar daha modern bir ortamda alış verişlerini, cemiyetlerini yaparak, sağlık evinde ise sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek.

Proje dahilinde 9127 m² alan üzerinde Alamut Ortaokulu çevresi dahil olmak üzere basketbol sahasında, cemiyet alanında çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Ayrıca Sağlık evinde Doktor odası, ebe odası, arşiv, depo, mutfak, bebek emzirme odası, bekleme salonu, bay-bayan ve engelli wc yapılarak halkın hizmetine sunuldu.

17 Mayıs 2017, 15:21 'de eklenmiştir. 510 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı