Bozdoğan Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz Yeni Mahalle Yazıkent Caddesi İlçe Emniyet Amirliği binası yanında yapımına başlanan Bozdoğan Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İNCİ, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa BÜYÜKYAPICI, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz ATABAY, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer SAVCI, Bozdoğan Mahalle Muhtarları, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali DEVECİ, , CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül DURANSOY, CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret UYSAL, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Bozdoğan Belediye Meclis Üyeleri ve Bozdoğan halkı katıldı.

Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN temel atma töreninde yaptığı konuşmasında “ Değerli Bozdoğanlılar 13 yıl önce sizlere hizmet etmeye başladım. Her yıl yaptığımız çalışmaların üzerine bir yenisini daha katarak geldik. Bugün Bozdoğan yine tarihi günlerinden birini yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız çalışmalarla Bozdoğan’ı turizmle tanıştırdık. İnşallah bunu daha da geliştirip esnafımızın, çiftçimizin ve köylümüzün yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Büyükşehir İlçe Belediyesi olmamız nedeniyle çalışmalarımız arasında mevcut binanın yetersiz olmasından dolayı, gelecek nesillerinde kullanacağı, halkımızın her türlü hizmetine amade olacak bir hizmet binası projesi vardı. Bu projemizi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU’na sunduk. Başkanımız bizi kırmayarak bu günkü belediye hizmet binasının yapımını Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak üstlendi. Sayın Başkanımıza bu nedenle bir kez daha teşekkür ediyorum. Bozdoğan’ın mutlu ve huzurlu insanların kenti olması hedefindeyiz. Bu hedefe de adım adım ilerliyoruz. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU olmak üzere emeği geçen herkese ve ayrıca her zaman bizlere destek veren Bozdoğan halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Temel atma töreninin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN açılışa katılan vatandaşlara kendi elleriyle pilav dağıttı. Bozdoğan Belediyesi tarafından kar helvası ikramında bulunuldu.

17 Mayıs 2017, 14:07 'de eklenmiştir. 408 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor