Şampiyon BOZDOĞAN BELEDİYESPOR

Aydın Amatör Süper Liginde mücadele eden Bozdoğan Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunda istekli ve disiplinli oyununu sahaya yansıtarak son haftaya lider girdi. Ligin son haftasında Sazlı Belediyepspor'la karşılaşacak olması nedeniyle hazırlıklarını sürdüren Bozdoğan Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları Sazlı Belediyespor'un ligden çekilmesiyle birlikte son maça kalmadan ligdeki şampiyonluğunu ilan etti. Haberin ardından büyük sevinç yaşayan Bozdoğan Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları Bozdoğan Belediyespor tesisi önünde kutlama yaptılar. Aydın Amatör Süper Ligini şampiyon olarak tamamlayan Bozdoğan Belediyespor gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele ederek, ilçemizi temsil edecek.

01 Mayıs 2014, 15:46 'de eklenmiştir. 2050 defa okundu.

Kadroya geçirilecek olan personelin başvuru sonuçları yayınlanmıştır

Kakkalan Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor