Çocuklarımız doyasıya eğlendi

Bozdoğan Belediyesi tarafından her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrası düzenlenen Bahar Şenliği etkinliği bu yıl da 26 Nisan Çarşamba günü Bozdoğan İlçe Stadyumunda düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu Bozdoğan 5. bahar Şenliği etkinliğinde çocuklar yapılan yarışmalarla doyasıya eğlendi.

Halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışması, balon patlatma yarışması, mendil kapma yarışması gibi çeşitli oyunların bulunduğu bahar şenliğinde çocuklar birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Oyunların ardından bahar şenliğine katılan çocuklara uçurtma dağıtılırken, kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Düzenlenen etkinliğe katılarak çocuklarla ve ailelerle bir araya gelen Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN "Öncelikle düzenlemiş olduğumuz bahar şenliği etkinliklerine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün burada 5.sini düzenlediğimiz bahar şenliği etkinlikleriyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bir kez daha mutlu etmek istedik. Hepsi bizim evlatlarımız çocuklarımız, siz değerli anneleri ve babaları da böyle çocuklar yetiştirdiğiniz için tebrik ediyor, çocuklarımızla birlikte iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

26 Nisan 2017, 19:17 'de eklenmiştir. 389 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı