23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. İlk tören Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Daire amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen çelenk koyma töreninde Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından Atatürk anıtına çelenk koyuldu. Ardından Bozdoğan Merkez İlkokulu bahçesinde düzenlenen kutlama törenine geçilerek, öğrenciler tarafından yapılan gösteriler sergilendi.  Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN ve Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından ödülleri verildi.

23 Nisan 2017, 14:29 'de eklenmiştir. 372 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor