23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. İlk tören Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Daire amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen çelenk koyma töreninde Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından Atatürk anıtına çelenk koyuldu. Ardından Bozdoğan Merkez İlkokulu bahçesinde düzenlenen kutlama törenine geçilerek, öğrenciler tarafından yapılan gösteriler sergilendi.  Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN ve Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından ödülleri verildi.

23 Nisan 2017, 14:29 'de eklenmiştir. 444 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı