Şampiyon Bozdoğan Belediyespor

2016 -2017 Futbol Sezonu Aydın Amatör Süper Liginde mücadele eden takımımız Bozdoğan Belediyespor ligin son maçında Bozdoğan ilçe stadyumunda Kuşadası Esnafspor ile karşı karşıya geldi. Ligin son haftasına 61 puanla lider giren Bozdoğan Belediyepsor son maçında Kuşadası Esnafsporu kendi evinde 7-0 ‘lık sonuçla şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki sezon bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkını kazandı.

Bozdoğan ilçe stadyumunda saat 15.00 ‘de başlayan maçla karşı karşı karşıya gelen Bozdoğan Belediyespor ilk yarıda 4-0 üstünlükle tamamlarken, ikinci yarıda etkili ve disiplinli oyununu devam ettirerek 3 gol daha buldu. Karşılaşmaya Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Muhsin Onay, Bozdoğan Cumhuriyet Savcısı Nurullah Narin, İlçe Emniyet Amiri Eşref Acar, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Yaşar Görmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Keskin, Bozdoğan Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Kıvanç, Genel Sekreter Hasip Arıkan, Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Bozdoğan Belediyespor Kulüp Başkanı Savaş Mammacı ve Bozdoğan halkı katıldı.

Maçın tamamlanmasının ardından sahada futbolcularla, taraftarlarla birlikte Şampiyonluk sevincini kutlayan Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, “Değerli Bozdoğan’lılar bugüne kadar takımımıza vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim. Bizde futbolcularımızla birlikte desteklerinizden dolayı sizleri alkışlıyoruz. Ayrıca şampiyonluk yolunda bize destek veren değerli Kaymakamımıza, Sayın Cumhuriyet Savcımıza, daire amirlerimize, kulüp başkanı ve kulüp yöneticilerine, tüm belediye meclis üyelerine, teknik direktörümüze ve bu alnı açık pırıl pırıl çocuklara çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl hep birlikte Bölgesel Amatör Ligde Muğla’ya, Denizli’ye, Uşak’a, İzmir’e, gideceğiz orada da bu güzel ilçemizin adını hep beraber duyuracağız. Sağolun varolun” dedi.

Yapılan kupa töreniyle birlikte Bozdoğan Belediyespor’lu futbolculara tek tek madalyaları takılarak, 2016-2017 Futbol Sezonu Aydın Amatör Süper Lig kupası takım kaptanına verildi.

15 Nisan 2017, 19:08 'de eklenmiştir. 288 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik