Bozdoğan’ın Gururlarından Başkan Apaydın’a Ziyaret

Aydın Amatör Süper Liginde mücadele ederek göstermiş olduğu başarısıyla ligin son haftasına lider giren, başarısıyla Amatör Süper Lig şampiyonluğuna çok yaklaşan Bozdoğan Belediyespor, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN’ı ziyaret etti. Bozdoğan Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular her zaman yanlarında olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan APAYDIN’a teşekkür ederek, Belediye birim amirleri ve personelin de katılımıyla Bozdoğan Belediye Başkanlığı görevinin 14.yılını pasta keserek kutladılar. Ardından hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Apaydın “Bozdoğan Belediyesi personeline, ziyaretlerinden ve sürprizlerinden dolayı Bozdoğan Belediyespor yönetimine, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

10 Nisan 2017, 14:48 'de eklenmiştir. 416 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı