Bozdoğan’ın Gururlarından Başkan Apaydın’a Ziyaret

Aydın Amatör Süper Liginde mücadele ederek göstermiş olduğu başarısıyla ligin son haftasına lider giren, başarısıyla Amatör Süper Lig şampiyonluğuna çok yaklaşan Bozdoğan Belediyespor, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN’ı ziyaret etti. Bozdoğan Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular her zaman yanlarında olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan APAYDIN’a teşekkür ederek, Belediye birim amirleri ve personelin de katılımıyla Bozdoğan Belediye Başkanlığı görevinin 14.yılını pasta keserek kutladılar. Ardından hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Apaydın “Bozdoğan Belediyesi personeline, ziyaretlerinden ve sürprizlerinden dolayı Bozdoğan Belediyespor yönetimine, teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

10 Nisan 2017, 14:48 'de eklenmiştir. 152 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı