Alamut Kapalı Pazar Yeri Hizmete Açılıyor

Bozdoğan Belediyesi tarafından Alamut Mahallesinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN proje çalışmalarında artık sona yaklaşıldığını ve kapalı pazar yerinin 13 Nisan 2017 Perşembe günü saat 12.00 de açılışının yapılacağını belirterek halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerini de yapabilecekleri şekilde dizayn edilen kapalı pazar yeri cemiyet alanı olarak da kullanılabilecek. 900 m²  kapalı alana sahip pazar yerinde yoğurt, peynir gibi ürünleri satacak olan pazarcıların kullanabilecekleri 36 m² lik alana sahip 3 adet dükkân bulunurken, vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerinde kullanmaları için bulaşık yıkama yeri, bay-bayan wc gibi alanlarda projede yer almaktadır.

Ayrıca projede vatandaşların modern bir ortamda sağlık hizmetlerini alabilecekleri 106 m² lik alana sahip yeni bir sağlık evi de yer alıyor.

07 Nisan 2017, 10:16 'de eklenmiştir. 307 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor