Şehitlerimizi Unutmadık

Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü ve şehitleri anma günü nedeniyle Bozdoğan ilçesi Amasya ve Koyuncular mahallesindeki şehit mezarlıkları yenilenerek mezarlarını başında dualar edildi.

Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, İlçe Garnizon Komutanı  J.Ütğm. Yaşar GÖRMEZ, Bozdoğan Belediyesi Meclis Üyesi İsmal KAYA,  Amasya Mahalle Muhtarı Olgun GÜNEŞDOĞDU, Koyuncular Mahalle Muhtarı Kemal MUTAF, şehit yakınları ve mahalle halkının katılımıyla düzenlenen mezarlık ziyaretinde şehitlerin mezarına çiçek bırakılarak dualar edildi.

Amasya Mahallesinde Şehit P.Er. Mehmet ERDEM, Şehit J.Er Kemal ÇAKMAK, Şehit J.Er İrfan TÜREDİ ve Koyuncular Mahallesinde Şehit J.Er Nihat İZBUDAK’ın mezarlıkları yenilenerek dualar edildi. Ardından yine Koyuncular mahallesindeki Şehit J.Er Ersun ÜSTÜN’ün mezarı ziyaret edilerek çiçek bırakılıp, dualar edildi. Amasya ve Koyuncular mahalle meydanında vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimiz için Bozdoğan Belediyesi tarafından lokma hayrı düzenlendi. Mezarlık ziyaretinde konuşma yapan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Biz Bozdoğan Belediyesi olarak geçen yıldan itibaren Bozdoğan’da bulunan şehitlerimizin mezarlıklarını yeniliyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Onlara olan saygımızı göstermek açısından bu tür çalışmaları yapıyoruz. Ruhları şad olsun. Vatan onlar sayesinde ayakta. Allah onları yetiştiren anne ve babalarını da sağlık versin” dedi.

18 Mart 2017, 16:35 'de eklenmiştir. 190 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı