23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlandık

Ulu Önder Atatürk’ün 94 yıl önce çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Havanın da güzel olmasıyla birlikte kutlamalar tam bir bayram coşkusuna sahne oldu. İlçemizde ilk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Akabinde saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğiyle göndere bayrak çekildi. Ardından ilçe stadyumunda düzenlenen kutlamalara geçildi.  Protokolün ve vatandaşlarımızın yerlerini almasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile göndere bayrak çekildi.  Şair Fethi Bey İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmeni Akif TÜRKKAL yönetiminde işaret dili ile İstiklal Marşı’na eşlik ettiler. Kutlamada günün anlam ve önemi belirten konuşmaların yapılmasının ardından okullarımızın öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösterileri sergilendi. Düzenlenen Kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

29 Nisan 2014, 17:09 'de eklenmiştir. 1829 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı