Bozdoğan 13. Deve Güreşi Festivali yapıldı

Bozdoğan 13. Deve Güreşi Festivali gerçekleştirildi. Güzel bir havada gerçekleşen deve güreşi festivalinde pehlivan develer kıran kırana güreşerek izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.Deve Güreşi Festivaline Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ, Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Garnizon Komutanı J.Ütgm. Yaşar GÖRMEZ, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa BÜYÜKYAPICI, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman YILDIRIMKAYA, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer SAVCI, Bozdoğan Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ve binlerce vatandaşımız katıldı.

Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden katılan 140 pehlivan devenin güreştiği, 13.Bozdoğan Deve Güreşi Festivali güreş sahasında yaklaşık 8 bin kişi tarafından, Ege Türk Tv kanalı üzerinden  ve belediye internet sayfası üzerinden yapılan canlı yayınla güreş sever tarafından ilgiyle izlendi.

27 Şubat 2017, 14:19 'de eklenmiştir. 357 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı