İlçemizde Düzenlenen Etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü ilçemizde düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında Hükümet Konağı Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Belediye düğün salonunda program düzenlendi. Buradaki programda Ulu Önder ATATÜRK ve Şehit Öğretmenler anısına saygı duruşunda bulunularak İstikalal Marşı söylendi. Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Bozdoğan İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmenlik konulu kısa film gösterimi yapılarak, yine öğretmen ve öğrenciler tarafından Öğretmenler Günü ile ilgili şarkılar seslendirildi. İlçe çapında yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrecilere Bozdoğan Kaymakamı  Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN ve Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından ödülleri verildi. Düğün salonundaki programın ardından Bozdoğan Merkez İlkokulu bahçesinde şehit öğretmenlerimiz anısına pilav hayırı düzenlendi.

25 Kasım 2016, 17:31 'de eklenmiştir. 525 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor