Çiftçilerimizin yanındayız

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bozdoğan Belediyesi ve Bozdoğan Akçay Sol Sahil Sulama Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla  ova yollarında stabilize yol çalışmaları yapılıyor. Aşırı yağışlardan dolayı bozulan ova yollarında, çiftçilerin tarlalarına ulaşımında zorluklar yaşaması nedeniyle başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Yeni mahalle, Eymir, Yakaköy, Kakkalan ve Kamışlar ova yollarında başlatılan yol tefsiye ve sıkıştırma çalışmaları devam ediyor. İkinci etapta Haydere, Kazandere, Sırma, Çamlıdere ova yolları, üçüncü etapta ise Atçalı mevkii, Ziyaretli, Pınarlı, Kılavuzlar, Kavaklı ve Osmaniye ova yollarında stabilize yol çalışmaları yapılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN "Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği önemlidir. Bu nedenle her zaman çiftçilerimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

21 Kasım 2016, 09:58 'de eklenmiştir. 403 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik