Ulu Önder ATATÜRK'ü sevgi, saygı ve özlemle andık

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen anma törenleriyle saygı ve özlemle andık. İlçemiz Hükümet Konağı önünde düzenlenen ilk törende İlçemiz Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız söylendi. İkinci tören saat 09.30 da Bozdoğan Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak, slayt gösterimi sunuldu. 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü ile ilgili resim, şiir ve kompozisyon alanında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçemiz Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet MADRAN tarafından verildi.

10 Kasım 2016, 12:02 'de eklenmiştir. 322 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı