Cumhuriyetimizin 93. Yılını Coşkuyla Kutladık

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yıl dönümünü ilçemizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutladık. İlçemizde ilk tören 28 Ekim 2016 Cuma günü Bozdoğan Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk koymayla başladı. Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, ilçemiz halkı, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen çelenk koyma töreninde Bozdoğan Kaymakamlığı ve Bozdoğan Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenk koyuldu.

29 Ekim Cumartesi günü sabahı saat 09.30 da Hükümet Konağı bahçesinde oluşturulan kortejle, 29 Ekim kutlamalarının yapılacağı Bozdoğan ilçe stadyumuna doğru yürüyüş gerçekleştirildi. İlçe stadymunda ilçe merkezindeki okulların ve ilçe halkının katılımıyla başlanan törende Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN okulların ve halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstikal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi.

Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ekibi tarafından yöresel oyunlardan örnekler sergilendi. Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, Cumhuriyet Savcısı Muhsin ONAY tarafından ödülleri verildi.

Resmi geçit ile sona eren törenin ardından Kaymakam Mustafa İkbal EŞKİ ve protokol bayram kutlamalarında görev alan öğretmenleri kutlayarak, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi

29 Ekim 2016, 20:53 'de eklenmiştir. 419 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı