19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle ilçemiz hükümet konağı bahçesinde aziz şehitlerimizin yakınları, kahraman gazilerimiz ve gazi yakınlarının katılımıyla tören düzenlendi. Törene Kaymakam Mustafa İkbal EŞKİ, İlçe Garnizon Komutanı J.Ütğm. Yaşar GÖRMEZ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, askeri erkân, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri katıldı. Bozdoğan Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Bozdoğan Belediyesi'nin Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve istiklal marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdikten sonra şehitlerimizin yakınlarını, gazilerimizi ve gazi yakınlarını makamında ağırladı.

19 Eylül 2016, 14:18 'de eklenmiştir. 1062 defa okundu.

İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Katıldık