Bozdoğan yeniden APAYDIN

Bozdoğan S.Tümer APAYDIN ile yeniden yola devam dedi. Bozdoğan'da 10 yıldır Belediye Başkanlığı görevini ifa eden S.Tümer APAYDIN, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan 2014 Yerel Seçimlerinde Bozdoğan halkının desteğini alarak 5 yıl daha Bozdoğan Belediye Başkanlığı görevini yürütmek için yeniden seçildi. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN mazbatasını alarak görevine başladı.

S.Tümer APAYDIN kimdir?

Salim TümerAPAYDIN 21 Temmuz 1964 tarihinde Bozdoğan'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsiliniBozdoğan'da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari BilimlerFakültesi İşletme Bölümünü tamamladı. Evli ve  2 çocuk babası olan S.TümerAPAYDIN, Bozdoğan'da 12 yıl ticaretle uğraştıktan sonra 28 Mart 2004 tarihindeyapılan yerel seçimlerde Bozdoğan Belediye Başkanı seçildi. 5 yıl başarıyladevam ettiği Belediye Başkanlığının ardından 29 Mart 2009 yerel seçimlerindeyeniden aday olarak ikinci kez Bozdoğan Belediye Başkanı seçildi. BozdoğanBelediye Başkanı olarak 10 yıldır görevini başarıyla icra eden S.Tümer APAYDIN,30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler için yeniden aday olarak,Bozdoğan halkının desteğiyle üçüncü kez Bozdoğan Belediye Başkanı seçildi.

07 Nisan 2014, 17:08 'de eklenmiştir. 1397 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı