Alamut Mahallesine Kapalı Pazar Yeri Projesi

Bozdoğan Belediyesi tarafından ilçemiz Alamut mahallesinde başlatılan Kapalı Pazaryeri projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerini de yapabilecekleri şekilde dizayn edilen proje hem pazaryeri, hem de cemiyet alanı olarak kullanılabilecek. 900 m²  kapalı alana sahip olacak olan pazar yerinde yoğurt, peynir gibi ürünleri satacak olan pazarcıların kullanabilecekleri 36 m² lik alana sahip 3 adet dükkân bulunurken, vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerinde kullanmaları için bulaşık yıkama yeri, bay-bayan wc gibi alanlarda projede yer almaktadır.

Proje dahilinde önceleri sağlık evi olarak kullanılan atıl durumdaki kullanıma elverişsiz binada yapılan analizler sonucu mevcut yapının riskli olması nedeniyle yıkımı yapılarak vatandaşların modern bir ortamda sağlık hizmetlerini alabilecekleri 106 m² lik alana sahip yeni bir sağlık evi yapılacak.

Projede Pazar yerinin alt kısmında bulunan mevcut basketbol sahasının da zemin betonu dökme çalışmaları ve çevre düzenlemeleri de yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

31 Temmuz 2016, 16:51 'de eklenmiştir. 643 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı