Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem ÇERÇİOĞLU 250 Ton Patates alımı yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU ilçemiz Eymir Mahallesinde hem üreticiye destek olmak için hem de alım gücü zayıf olan vatandaşlara dağıtılmak üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak 250 Ton Patates alımı gerçekleştirdi. Ardından patates alımı ve iftar yemeği programına katılan mahalle muhtarları ve vatandaşlarla birlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde iftarını açtı. İftar yemeği sonrası ilçemizin doğal lezzeti kar helvası ile vatandaşların serinlemesi için Bozdoğan Belediyesi tarafından kurulan kar helvası çadırında vatandaşlara kar helvası dağıttı. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem ÇERÇİOĞLU’na Bozdoğan’a yaptığı hizmetlerden ve bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

21 Haziran 2016, 09:49 'de eklenmiştir. 1321 defa okundu.

İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Katıldık