İlçemizde Halk Oyunları Şenliği Düzenlendi

İlçemizde Bozdoğan Kaymakamlığı tarafından 2. Halk Oyunları Şenliği düzenlendi. Birçok okulun katıldığı halk oyunları şenliğinde, okulların halk oyunları sunumları şenliğe katılan misafirler tarafından ilgiyle izledi. Halk oyunları şenliğine ilçemiz okullarından Bozdoğan Anaokulu, Haydere Yatılı Bölge Okulu, Yaka İlkokulu, Amasya Üzeyir Emre Ortaokulu, Fatih İlkokulu, Alamut Ortaokulu, Örentaht İlkokulu, Fatih Ortaokulu, Kemer Hes Ortaokulu, Haydere İlkokulu, Bozdoğan Merkez İlkokulu, Bozdoğan Ümit-Güldane Ortaokulu, Bozdoğan Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi katıldı. Halk Oyunları sunumları öncesinde Nazilli Belediyesi Mehteran takımının gösterisi şenliğe renk kattı.

02 Haziran 2016, 10:58 'de eklenmiştir. 875 defa okundu.

Kadroya geçirilecek olan personelin başvuru sonuçları yayınlanmıştır

Kakkalan Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor