İlçemizde Sinema Filmi Çekimlerine Başlandı

Avrupa’da birçok festivalde aldığı ödüllerle dikkat çeken Türk sinemasının başarılı yönetmenlerinden Olgun ÖZDEMİR, yeni çekeceği “Mor Ufuklar” adlı sinema filminin çekimleri için ilçemiz Bozdoğan’ı seçti. Suriye’deki iç savaştan kaçan mültecilerin dramının anlatıldığı “Mor Ufuklar”adlı film de Türk sinemasının önemli oyuncuları görev alıyor. Film içeriği itibari ile Suriye’de yaşanan insanlık dramına ve göç dalgasına duyarsız kalan vicdanlara seslenmeyi amaç edinmekte. Suriyeli mültecilerin yaşadıkları ve Türkiye’nin tüm dünyanın gözlerini kapatmasına rağmen mültecilere yaptıklarının da anlatılacağı film uluslararası arenada da oldukça ses getireceğe benziyor.  Çekimlerine başlanan sinema filminin setine ziyarette bulunan Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, filmin oyuncularıyla tanışarak çalışmalarında başarılar diledi.

Oyuncular: Numan ÇAKIR, Gökhan MUMCU, Dilek SERBEST, Zeynep Sevi YILMAZ ve Adem YILMAZ

30 Mayıs 2016, 09:24 'de eklenmiştir. 1222 defa okundu.

Şehit Öğretmen Musa Sarısaç Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Yazıkent yolunda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandı