Başkan Apaydın'a Ahilik Haftası Ziyareti

Bu yıl 23-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası nedeniyle Bozdoğan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Deniz ÇİFTÇİOĞLU, Bozdoğan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Sekreteri Mehmet Kemal AYSAN, Denetim Kurulu Başkanı ORHAN ÇAĞLI, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık AKCANLI, Bozdoğan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin EKMEKÇİ, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdal KONYA ve ilçemizde yılın ahisi seçilen Bozdoğan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yaşlı üyelerinden ayakkabı tamir ustası Durmuş ÇİFTÇİ Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN’a ziyarette bulundu. Ziyaretçilerini makamında ağırlayan S.Tümer APAYDIN ziyarete gelen esnafların ve tüm esnafların ahilik haftasını kutladı.

Ziyarete gelen esnaflar hazırlamış oldukları el emeği, göz nuru ürünlerini Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer APAYDIN’a hediye etti. Başkan Apaydın ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı esnaflara teşekkür etti.

27 Mayıs 2016, 10:37 'de eklenmiştir. 505 defa okundu.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik

Alamut Mahallesi Zübeyde Hanım Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı