Bozdoğan Belediyespor'da olağan kongre gerçekleşti

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Bozdoğan Belediyespor’da kulüp başkanlığına Savaş MAMMACI seçildi. Bozdoğan Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Savaş MAMMACI oyların tamamını alarak Bozdoğan Belediyespor Kulübü başkanı seçildi.  Savaş MAMMACI yaptığı konuşmada “Hedeflerinin bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkmak olduğunu ve bu yolda mücadele edeceklerini belirterek, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN başta olmak üzere Bozdoğan Belediyespor’a destek olan ve yönetimde görev almış olan herkese teşekkür etti.”

Bir önceki dönemde Bozdoğan Belediyespor Kulübü başkanlığını yürüten Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN artık gençlerin yönetimde yerini alması gerektiğini belirterek bu kongrede Bozdoğan Belediyespor’un Başkanlığına aday olmadı. Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN yaptığı konuşmasında “Esas amacımızın çocuklarımıza sahip çıkarak, onların spor yapabilmelerini ve bu tür sportif faaliyetlerde yer almalarını sağlayabilmektir. Şampiyonluklar bugün olur, bir sene sonra olur, A takımın başarısından çok, altyapıda çocuklarımıza iyi ahlaki eğitimler vererek spor yapabilmelerini sağlamaktır. Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni seçilecek olan yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi.

Kongrede yönetim kuruluna Savaş MAMMACI, İsmail KAYA, Mustafa DENİZER, Lokman ÇAKAN, Fatih KARATAŞ, Tolga KARCI, Nejat AKMAN, Melih SEMERCİOĞLU, Ergüner ALTIN, Ömer UNAT ve Ersin KÖSE seçildi. Yeni seçilen yönetim kurulu önümüzdeki hafta kendi arasında görev paylaşımını gerçekleştirecek.

27 Mayıs 2016, 09:52 'de eklenmiştir. 697 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik