19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutladık

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 97. yılını ilçede düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 19 Mayıs Kutlamaları kapsamında, 18 Mayıs Çarşamba günü Belediye meydanından başlayarak Atatürk parkı önünde son bulan Ortaöğretim Kurumlar arası Gençlik Koşusu düzenlendi. Ardından Atatürk Parkında Bozdoğan Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi.

19 Mayıs Perşembe günü ilçe Hükümet Konağı bahçesinde Kaymakam Mustafa İkbal EŞKİ, İlçe Garnizon Komutan Vekili J.Ütğm. Yalçın GÜNERCİ, Bozdoğan Belediye Başkan Vekili İsmail KAYA, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Muzaffer YAPICIOĞLU, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törende Bozdoğan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına Çelenk koyuldu. Saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi. Bozdoğan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Muzaffer YAPICIOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

İlçemizde düzenlenen Atatürk'ün Gençliğe Vergiği Önem" konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Anadolu Lisesi öğrencisi Gülizar ERDAN'a ikinci olan Anadolu Lisesi öğrencisi Neriman KOCAOĞLU'na, üçüncü olan İsmet Sezgin METEM öğrencisi Gamze DEMİREL'e ilçe Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ tarafından ödülleri verildi.

Kızlar Gençlik Koşusunda birinci olan İsmet Sezgin METEM 12/B öğrencisi Seda AKÇAY'a, ikinci olan İsmet Sezgin METEM 11/A öğrencisi Seda AKÇAY'a, üçüncü olan Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu NALBANTOĞLU'na  Garnizon Komutanı Vekili J.Ütğm. Yalçın GÜNERCİ tarafından ödülleri verildi.

Erkekler Gençlik Koşusunda birinci olan Anadolu Lisesi öğrencisi Ediz BAŞALAN'a, ikinci olan Anadolu Lisesi öğrencisi Yaşar Baki URFALIOĞLU'na, üçüncü olan Anadolu Lisesi öğrencisi Yiğit GİDER'e Bozdoğan Belediye Başkan Vekili İsmail KAYA tarafından ödülleri verildi.

19 Mayıs 2016, 10:13 'de eklenmiştir. 574 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik