Araç Parkımıza Yeni Araçlar Ekledik

Bozdoğan Belediyesi mevcut araç parkını güçlendirmek, vatandaşlara daha hızlı ve verimli hizmet vermek için araç parkına yenilerini ekledi. Belediye meydanında düzenlenen törende 1 adet hidromek marka lastik tekerlekli Ekskavatör, 2 adet Mercedes-Benz Damperli Kamyon, 1 adet hidromek marka 4x4 kazıcı ve yükleyici iş makinasının teslimi yapıldı. Törene Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ, İlçe Garnizon Komutan Vekili J.Ütgm Yalçın GÜRENCİ, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan KARAYER, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Amiri Eşref ACAR, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Törende dualar edilerek, yeni alınan araçların önünde kurban kesildi. Törende Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ ve Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer APAYDIN araçları inceleyerek, yeni alınan araçların ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

17 Mayıs 2016, 16:26 'de eklenmiştir. 653 defa okundu.

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemeğinde bir araya geldik