Madran Memba Suyu İşletmesi bayileriyle toplantı düzenledi

1973 yılından bugüne “Madran” suyunun kalitesini ve lezzetini tüketicilere sunmaya devam eden, Bozdoğan Belediyesi Madran Memba Suyu İşletmesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’ nin bir çok ilinde ürünlerinin satışını yapan bayileriyle değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda Bozdoğan Belediye Başkan Vekili İsmail KAYA açılış konuşmasını yaparak, tüketiciye daha sağlıklı ve daha iyi hizmet verebilmek ve satışların artmasını sağlamak için bayilerden gelen önerileri değerlendirdi.

Bozdoğan Belediyesi Madran Memba Suyu İşletmesi, “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında ki Yönetmelik” e uyumlu kalite kontrol uygulamalarıyla MADRAN suyunu, adını aldığı dağdan tüketicilerin beğenisine sunmaya devam edeceğini, bayi sayısının artması için gereken çalışmaları yapacağını belirterek bayilerin istek ve önerilerine yer verildi.

Toplantının ardından işletmenin kuruluşunun 43.yılı adına hazırlanan pasta kesilerek yıldönümü kutlaması yapıldı.

28 Nisan 2016, 15:10 'de eklenmiştir. 580 defa okundu.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor